Els veïns desallotjats de l’edifici del carrer Governador de Castelló continuen reallotjats

303

Afecta a 23 persones des de la setmana passada i es busca la millor solució al problema

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha comunicat a les 23 persones que la setmana passada van haver de desallotjar els seus habitatges en l’edifici número 44 del carrer Governador per perill d’esfondrament que es manté la mesura provisional d’allotjar-los en hotels i un pis social mentre s’adopta una solució definitiva.

La regidora Susana Fabregat, que ha mantingut una reunió amb algunes d’aquestes famílies, els ha comunicat personalment que podran seguir allotjats en les mateixes condicions com fins ara mentre es busca una solució definitiva. “No permetrem que cap persona vulnerable es quede al carrer. Sabem que hi ha menors i malalts d’Alzheimer entre els afectats i mereixen la nostra atenció malgrat de què es tracta d’un problema sobrevingut per les males condicions”.

En l’actualitat, l’Ajuntament de Castelló no disposa d’habitatges socials disponibles, però des de hui s’està en contacte amb la Entitat Valenciana d’Habitatge i sòl (EVHA), dependent de la Generalitat, per a veure la disponibilitat que té d’habitatges en la capital i estudiar cada cas personalitzat d’aquestes famílies.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací