El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics cerca professionals

397
Diseño sin título - 1

El Consorci compta amb un portal d’ocupació en el qual comparteix les vacants de les signatures ceràmiques

Actualitat Diària

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics informa la ciutadania de les ofertes de treball que poden trobar en el portal web que ha creat amb la finalitat de facilitar la inserció laboral en empreses de la província de Castelló pertanyents al clúster ceràmic.

El portal d’ocupació del Pacte Ceràmic (https://pacteceramic.portalemp.com/) és un servei gratuït en línia que en l’actualitat compta amb diferents ofertes de treball com a tècnic de suport informàtic, administratiu/a d’exportació, personal de manteniment ceràmic o tècnic electromecànic en empreses situades a Onda, Almassora, Castelló o l’Alcora o diferents municipis de la província. En la fitxa de cada oferta laboral s’inclouen dades generals d’interés com el tipus de contracte, la seua duració, la jornada a realitzar o les funcions i requisits del lloc.

Per a poder inscriure’s en les vacants del portal de treball del Pacte Ceràmic, és necessari registrar- se com a demandant d’ocupació en la web i emplenar, a través d’un mètode senzill, la informació sobre el perfil professional, l’experiència o la formació rebuda. D’aquesta manera, l’equip del Consorci preselecciona a les persones aspirants més ben preparats per a la vacant i informa les empreses que han publicat el lloc disponible.

La labor del Pacte Ceràmic

El Consorci del Pacte Territorial per l’Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència a la província de Castelló és un organisme públic creat a l’agost del 2010 que treballa per fomentar i millorar l’ocupabilitat. Està format pels Ajuntaments de l’Alcora, Almassora, les Alqueries, Betxí, Borriana, Costur, Sant Joan de Moró i Vilafamés, i els sindicats UGT, CCOO i la CEV.

L’objectiu primordial és crear noves oportunitats d’inserció laboral per al col·lectiu d’aturats i potenciar el desenvolupament dels diferents sectors econòmics emmarcats en els municipis consorciats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací