Els vehicles Nissan recorren 60.000 quilómetros en la lluita contra el COVID-19

664

Actualitat Diària

Amb motiu de la pandèmia del COVID-19, aquests últims mesos hem vist com la solidaritat i la companyonia canviaven la forma en la qual entenem les nostres vides, sobretot en aquells llocs que s’han vist més afectats pel virus, i des de Nissan Ibèria hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

Per això, el mes d’abril passat vam iniciar una sèrie d’acords de cessió de vehicles amb diferents entitats de la Comunitat de Madrid i Catalunya, les capitals de la qual han estat els principals focus del virus a Espanya, per a cedir els nostres vehicles a la gestió de les emergències sanitàries.

Com a resultat, es van concretar una sèrie d’acords de cessió de més de 20 vehicles amb la Creu Roja de Madrid i de Catalunya, així com amb la Federació de Municipis de Madrid i amb el Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya.

En la capital madrilenya es van lliurar 9 unitats a la Federació de Municipis de Madrid i 2 unitats a la Creu Roja de Madrid. Un total d’11 vehicles que han recorregut més de 60.000 quilómetros en aquests dos mesos i amb els quals s’ha pogut donar cobertura soci sanitària a més de 170 municipis de la Comunitat de Madrid, ajudant a més de 6 milions de persones.

A Barcelona es van lliurar 5 unitats a la Creu Roja de Catalunya i altres 5 unitats al Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya. Aquests 10 vehicles, que han rodat més de 60.000 quilómetros per a frenar al COVID-19, han fet possible cobrir la coordinació dels serveis d’emergències en les 4 capitals de província catalanes i han contribuït en les vides de més de 6 milions de persones.

Tots els vehicles, pertanyents a la flota de vehicles de Nissan Ibèria, han pogut ser triats pels mateixos organismes als quals han estat destinats, amb la condició d’adaptar-se al màxim a les necessitats a cobrir per cadascuna d’ells. També cal destacar que la meitat dels vehicles triats han estat elèctrics, com el Nissan LEAF i la furgoneta e-NV200. Entre les cessions també es troben altres models com el nou Nissan JUKE, el Nissan Qashqai o el major dels crossover el X-Trail, així com la nova furgoneta lleugera NV250 i també el Nissan Navara 4×4.

Aquesta acció s’ha emmarcat en la campanya #YoCedoMiCoche, iniciada el mes de març per Hyundai i en la qual han participat altres marques d’automoció a Espanya com Toyota, Suzuki, Lexus, Kia, Peugeot, Citroën, Opel i DS.

Nissan Ibèria contribueix així a la lluita contra el COVID-19, amb el desig que aquesta pandèmia acabi aviat i la certesa que mitjançant la col·laboració i la companyonia som capaces de fer front als seus efectes.

Francesc Corbero, Director de Comunicació de Nissan Ibèria, “Ha estat un honor per a Nissan poder aportar el nostre granet de sorra i ajudar els equips d’emergències a combatre la pandèmia amb els nostres vehicles.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací