Els controls en sortides de ciutats i zones turístiques es reforcen per a evitar trasllats el cap de setmana i per Pasqua

662

Actualitat Diària

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha assenyalat que, a partir d’avui, la Direcció General de Trànsit juntament amb l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local, incrementarà els controls per a “garantir el compliment del que s’estableix en l’estat d’alarma i evitar el trasllat a les segones residències al llarg del cap de setmana i els dies de Setmana Santa”. Els efectius han estat distribuïts per les principals artèries de sortida de les grans ciutats, en les carreteres i les zones turístiques.

La finalitat d’aquest dispositiu, ha dit la delegada, és “garantir l’obligació que tenim tots de lluitar contra la pandèmia”. “La nostra responsabilitat i solidaritat amb els altres es plasma a complir amb el confinament”. La immensa majoria de la població, ha afegit Calero, “és conscient que quedar-se a casa, salva vides”.

No obstant això, ha indicat la delegada, “existeixen algunes persones que no respecten l’esforç de la majoria”. “Enfront d’aquesta minoria irresponsable, les FCSE actuen i actuaran”.

En aquest sentit, la delegada ha recordat que des que es va decretar l’estat d’alarma, les diferents Forces de Seguretat –Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policies Locals- han emès 32.835 propostes de sanció i han detingut a 284 persones en la Comunitat Valenciana.

Calero ha insistit en la necessitat de “mantenir l’esforç perquè ens trobem en uns moments crucials en la lluita contra el virus”. El confinament es “està demostrant com l’única mesura adequada per a guanyar aquesta batalla” i per això, “el Govern ha tractat de limitar la mobilitat anteposant l’interès col·lectiu i la salut de tots i totes”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací