Els concessionaris de Nissan a València guardonats amb el premi Global Awards 2019

696

Actualitat Diària

Els dos concessionaris valencians de la marca Nissan, Nissan Almenar i Nissan Montauto han sigut guardonats amb el trofeu que acredita a aquestes concessions com a guanyadors del premi Nissan Global Awards.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co. s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 165 concessionaris, de les més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat enguany els difícils reptes que el Global Award plantejava.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no sols exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

El mercat valencià és el tercer mercat més important d’Espanya i tindre a dos dels nostres concessionaris en l’elit mundial és un orgull per a Nissan, ha declarat Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Ibèria, que ha volgut ressaltar la importància de continuar amb la labor de rejoveniment del parc automobilístic valencià. “L’edat mitjana del parc a València és de quasi 12 anys, per la qual cosa hem de continuar treballant a intentar disminuir aqueixa edat aportant al mercat els nostres cotxes nous carregats de tecnologia i seguretat.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací