Els compradors del Nissan Leaf en Espanya podran ahorrar-se 5.500 euros amb el Plan Movalt

829
nissan leaf

Actualitat Diària

L’aposta de Nissan pel vehicle elèctric continua sent clara i decidida. D’aquesta forma, Nissan llança el seu Pla MOVALT per a tota Espanya de manera que els compradors de LEAF durant el mes de Febrer es podran beneficiar d’un descompte de 5.500 euros. El descompte Nissan MOVALT de 5.500 € té un avantatge addicional respecte als incentius governamentals ja que no està subjecte a retenció tributació fiscal, per la qual cosa és molt més beneficiós per als clients.

La decisió de Nissan de llançar aquest pla d’incentius de la marca, té com a objectiu continuar impulsant el lideratge de la marca en aquest segment i davant la incertesa generada cap als clients pels successius retards en el llançament dels plans d’incentius a la compra per part del Govern, que continuen frenant el desenvolupament del mercat del vehicle elèctric a Espanya.

L’any passat, el primer sense pla d’incentius central, el mercat elèctric a Espanya ha crescut molt menys que els altres mercats europeus en els quals estaven en vigor ajudes governamentals, representant tan sols el 0,5% del mercat total. Això demostra, una vegada més, que si el mercat de la mobilitat de zero emissions no enlaira definitivament a Espanya, és degut a la falta de visibilitat d’aquests plans d’incentius de l’estat a llarg termini, com ve reclamant Nissan des de fa anys i en la mateixa línia d’actuació dels principals mercats europeus, com França, Alemanya, Anglaterra i, des del principi d’aquest any i per primera vegada, Itàlia.

Un altre element clau per a entendre la necessitat d’aquests plans d’incentiu, és l’èxit del Pla MUS de la Comunitat de Madrid, que ha permès aconseguir un nivell de matriculacions rècord de vehicles elèctrics en el seu territori.

Encara així, els plans llançats en aquesta línia per l’Estat i les Comunitats Autònomes són plans a curt termini, sense visibilitat per a l’usuari particular o d’empresa i que produeixen que el mercat es pari, tan aviat com s’esgoten els plans d’incentiu comunicats.

És per això que Nissan llança aquest paquet d’ajudes perquè els clients puguin iniciar la seva transformació cap a una mobilitat més sostenible i de zero emissions, que a més pretén generar aquest pont entre la falta de plans actuals i la desitjada i esperada arribada d’aquests, tal com ha compromès pel govern.

Encara no estem en situació de parlar d’un clar creixement orgànic d’aquest segment de la mobilitat elèctrica a Espanya i és per això que la necessitat de plans de llarg termini no ha acabat. Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Ibèria comenta sobre aquest tema: “hi ha altres mesures estructurals que permetrien el desenvolupament d’aquest nou segment a major velocitat i amb un clar benefici per a tots, ciutadans, govern i usuaris, com és la reducció de l’IVA per a l’adquisició de vehicles elèctrics, en comptes de plans d’incentiu transitoris”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací