Els arrossos típics de Castelló i les seves noves interpretacions ‘fan l’agost’ aquest estiu

577

Actualitat Diària

Els arrossos típics de Castelló i les seves noves ‘versions’ estan ‘fent l’agost’ aquest estiu, ja que continuen sent el plat estrella per excel·lència de la nostra gastronomia i un dels més demandats tant pel públic local com pels visitants en els espais gastronòmics de les platges de Castelló integrats en Adepla.

Ramón Reolid, gerent del Restaurant L’Ona de Castelló, explica que el ‘arròs del senyoret’, la fideuà negra, l’arròs de bolets i gambes, el melós de llagosta i melós de llamàntol són algunes de les propostes del restaurant que més triomfen aquest estiu, sense oblidar, per descomptat, la tradicional i emblemàtica paella valenciana.

Rafa Lausín, del restaurant Ri&Co de la platja de Castelló explica que el secret és “que a les platges de Castelló preparem arrossos senzills elaborats amb un producte autòcton, de primera qualitat, que els dóna sabor i personalitat, fugint d’aquestes mescles amb ingredients barat que es fan per a cridar l’atenció”. Un concepte gastronòmic dins del qual Ri&Co inclou, per exemple, el deliciós arròs amb carabiners, o el de verdures, que satisfà també al creixent públic vegetarià.

Igualment, el director de l’Hotel del Golf, Alexis de Pablo, explica que els arrossos són columna vertebral de la carta del bufet de l’hotel –obert a tot el públic— i protagonistes de la carta del Restaurant Golf Flor del taronger –situada en el camp de golf del mateix nom–, que també l’inclou dins del seu menú diari. De Pablo explica que “els arrossos de Castelló són un símbol gastronòmic de la nostra terra al qual no fan ombra ni tan sols els plats més innovadors”… “Els qui ens visiten vénen buscant l’arròs, i en gaudir-lo comprenen que tenim unes experiències meravelloses que oferir-los en aquesta terra i a les nostres platges”… i més encara si el arrocito s’acompanya d’entrants tan ‘castelloneros’ com els calamars amb carxofes, el polp a la brasa o la sèpia del Grau.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací