El vicealcalde de Castelló confirma la seua candidatura a les primàries de Compromís

911

L’objectiu d’Ignaci García: “impedir que l’extrema dreta arribe a l’ajuntament de Castelló”

Actualitat Diària

Ignasi Garcia, l’actual vicealcalde de Castelló i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, ha decidit fer un pas al capdavant i presentar-se a les primàries de la formació per a encapçalar la llista de Compromís a l’ajuntament.

Així ho ha confirmat en un comunicat, en el qual convida a “tot aquell que vulga participar, tant els nostres militants com simpatitzants”, que emeten el seu vot, el pròxim 9 de març, per a decidir en el procés de primàries si Garcia serà el candidat de la coalició a l’Alcaldia de Castelló, així com l’equip que l’acompanyarà.

Segons el comunicat de Compromís, el candidat s’ha marcat com a objectiu: “impedir que l’extrema dreta arribe a l’ajuntament de Castelló i que les polítiques de Compromís lideren el pròxim Acord del Grau”. Així, l’actual vicealcalde ha manifestat que “l’objectiu és que Compromís guanye l’Alcaldia perquè tenim clar que som la millor eina que té ara mateix la ciutadania per a seguir amb la transformació que està vivint Castelló i per a convertir-la en una ciutat que cada vegada està més cohesionada socialment i que, sobretot, garanteix els drets de les persones, especialment d’aquells més febles i que més el necessiten”.

Per a Garcia “Compromís és l’única força política que podem garantir que hi haja un govern progressista i que les polítiques que han anat transformant la nostra societat en els últims anys continuen. Estem convençuts que amb el suport de la ciutadania aconseguirem governar Castelló sumant a totes les forces progressistes en la segona edició del Acord del Grau”.

El vicealcalde de Castelló confirma la seua candidatura a les primàries de Compromís
Finalment l’actual portaveu de Compromís a Castelló ha deixat clar que “les dretes saben que l’enemic de les seues polítiques d’intolerància i antisocials som nosaltres. En quatre anys hem demostrat que es pot governar per a les persones, posant per davant de tot els drets socials i els serveis públics”

Garcia és llicenciat en Humanitats per la Universitat Jaume I, funcionari de la Conselleria de Sanitat de professió i sempre ha estat molt implicat de l’una o l’altra manera amb l’activisme social. Es considera un enamorat del Rock&Roll, de les festes de la Magdalena i de les platges de la capital. El candidat confessa no haver estat més de quinze dies fora de Castelló, la ciutat que li va veure nàixer i de la qual no s’ha separat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací