El V Circuit de Triatló Diputació de Castelló consolida la seua convocatòria amb sis competicions

Castelló obrirà aquest cap de setmana el circuit i li seguiran Benicàssim, Vinaròs, Alcossebre, Borriana i Orpesa

942

ActullitatDiària

El Circuit de Triatló Diputació de Castelló consolida la seua convocatòria en la seua cinquena edició amb sis competicions. Així el Triatló Port de Castelló a Castelló arrancarà aquest circuit el pròxim 20 de maig. Li seguiran, el Triatló Benicàssim el 3 de juny, el XXIX Triatló Vinaròs el 15 de juliol, el VI Triatló Sprint Alcossebre el 22 de juliol, el XIII Triatló de Borriana el 26 d’agost i ho tancarà el TriatlóSprint d’Orpesa el 16 de setembre.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha posat en valor en la presentació d’aquest circuit “l’èxit del circuit, ja consolidat, i que amb la seua ampliació confirma la qualitat amb que es duu a terme. És un clar exemple del suport de la Diputació a l’esport popular per a seguir potenciant la província com el millor escenari esportiu. Aquestes convocatòries donen resposta a totes les persones de la província que de forma senzilla i assequible poden fer esport, i al mateix temps promocionen i donen a conèixer les virtuts de la província com el millor escenari en el qual practicar aqueix esport, ja siga en la costa o a l’interior”.

Cal tenir en compte que aquesta convocatòria provincial reuneix un total d’entorn d’1.600 esportistes en les seues diferents competicions generant un benefici econòmic d’uns 100.000 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací