El Servei Municipal d’Aigua de Badajoz renova la seva flota amb la Nissan e-NV200

510

Actualitat Diària

La setmana passada el Servei Municipal d’Aigua de Badajoz va anunciar la renovació de la seva flota, amb l’adquisició de 10 furgonetes Nissan e-NV200, 100% elèctriques i amb zero emissions, en una clara aposta pel medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i el benestar dels seus ciutadans.

L’alcalde de Badajoz, Francisco Javier Fragoso, i el regidor d’Aigua, Antonio Cavacasillas, al costat de Francisco Blanco, director de Aqualia a Extremadura, van presentar la nova flota davant els mitjans de comunicació. Aquesta operació, suposa una nova demostració del compromís de Nissan amb la mobilitat sostenible i per la millora de la qualitat de vida dels espanyols.

L’Ajuntament de Badajoz i Aqualia, empresa gestora del Servei Municipal d’Aigua a la ciutat, han presentat els nous vehicles elèctrics Nissan que ja presten servei per la carrers de la ciutat.

Durant la presentació, el director de Aqualia a Extremadura, Francisco Blanco, va declarar que “hem calculat que gràcies a aquests 10 vehicles deixarem d’emetre aproximadament 16.000 quilos de CO₂ a l’atmosfera cada any, amb el que anem a poc a poc aportant el nostre granet de sorra a la sostenibilitat mediambiental”.

Per part seva, l’alcalde de la ciutat, Francisco Javier Fragoso, i el regidor d’Aigua, Antonio Cavacasillas, es van mostrar molt satisfets perquè Aqualia mantingui el seu compromís mediambiental amb la ciutat mitjançant la utilització d’aquesta mena de vehicles no contaminants.

Des de Nissan, Christian Costaganna, Director de Vendes de Nissan a Espanya va declarar “aquesta nova flota és la constatació que no sols des de l’àmbit particular, sinó també des de les administracions públiques, l’aposta per una mobilitat sostenible i amable amb el medi ambient és clara i decidida” i afegeix, “des de Nissan i com a líders mundials en mobilitat elèctrica, sempre estem al costat dels clients, empreses i administracions públiques, per a assessorar-los en les solucions de mobilitat que millor s’adapten a les seves necessitats i sempre des de l’angle de la sostenibilitat i millora de la qualitat de vida dels ciutadans”.

Nissan continua desenvolupant els seus programes de desenvolupament d’infraestructura de càrrega del vehicle elèctric a Espanya, de la mà de Easycharger, amb els quals en els últims dies ha inaugurat noves estacions de càrrega ràpida que donen cobertura a més de 200.000 quilòmetres quadrats, o cosa que és el mateix a gairebé la meitat del territori nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací