El SanSan Festival confirma la seua tercera cancel·lació consecutiva i no es fixa nova data de retorn

934

El certamen, sense sort, ha vist com una gota freda destruïa el seu escenari i després una doble suspensió a causa de la pandèmia

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

El Festival Sansan de Benicàssim pren la decisió de cancel·lar la seua edició de 2020.

El certamen musical, que s’havia d’haver celebrat per Pasqua es va suspendre per la pandèmia i es va ajornar als dies 9, 10 i 11 d’octubre, però la quantitat de contagis que s’acumulen dia rere dia al país han portat a la promotora ha prendre aquesta estricta decisió.

L’organització en un comunicat explica que “tornarem quan les administracions públiques ens confirmen amb total seguretat que podrem gaudir del festival en condicions de seguretat i normalitat”. A més, comuniquen que no es volen marcar noves dates de retorn.

En el text també s’indica que la devolució de les entrades es realitzarà de manera “a com a marca la legislació i es respectaren tal com indica el procediment”. Això sí, demanen als assistents que “depositen la seua confiança i que mantinguen el seu abonament per a fer costat al sector de la promoció musical”.

Entre els artistes que havien confirmat la seua presència al festival destacaven els londinencs Bombai Bycicle Club i referents del indie pop nacional com Leiva, Sidecars, Carolina Durant , Zahara o Miss Cafeïna.

Cancel·lació rere cancel·lació

El SanSan està vivint un calvari des de fa un parell d’anys. La primera vegada, una Gota Freda amb pluges torrencials van provocar la seua primera cancel·lació. Va ser en la Setmana Santa de 2019. Poc després va patir l’assot del coronavirus i ara, després d’un temps de reflexió, els gestors del festival han decidit que el millor era tornar pròximament amb forces renovades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací