El quart concert dels oferits per l’IVC porta a Castelló l’homenatge a Ovidi Montllor

419

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura oferirà a l’Auditori de Castelló el dissabte 16 de gener el quart dels cinc concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que ja han passat pel Teatre Principal de València i pel Teatre Arniches d’Alacant, i que finalment conclouran a Alcoi, per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

L’Auditori de Castelló acollirà el quart dels concerts homenatge el 16 de gener, que s’ha avançat a les 19.30 hores per tal d’ajustar-se a les noves restriccions horàries, amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Maluks, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Prozak Soup, Smoking Souls, Tardor i Tesa.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. La direcció escènica dels concerts ha estat a càrrec de Rafa Jordán i la direcció musical l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà els artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar.

Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts són de Xavier Cortés i Carolina Miralles, de Visual Crea Estudi Alcoi. Els audiovisuals han estat a càrrec d’Òscar Piera, de Tresdeu Media, mentre que la il·lustració del cartell és de l’artista Rebeca Valenciano, amb disseny gràfic de Josep Navarro.

 

Alcoi

Finalment, el cicle de concerts dedicats a Ovidi Montllor conclourà el 16 de febrer al Teatre Calderón d’Alcoi amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Clara Andrés, El Diluvi, Hugo Mas, Júlia, Pau Alabajos, Pep Mirambell, Smoking Souls, Tesa i Tito Pontet.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací