El president de la Generalitat signa en el llibre de l’Ajuntament de Borriana en el seu 786 aniversari

790

L’alcaldessa Mª José Safont, regala a Puig un llibre amb la història de la localitat

EM/ Actualitat Diària

Borriana s’ha vestit hui de gala per a acollir el ple del Consell i la reunió del seu president amb els alcaldes de la comarca.

Un gest, per part de Ximo Puig que s’ha evidenciat tant pel sentiment amb el qual s’han vist honrats els habitants de Borriana com per la intensa vigilància policial que s’ha instal·lat en tots els carrers adjacents a l’ajuntament i al Centre de Cultura la Mercé.

L’esdeveniment no ha pogut ser més grat per a la Corporació, i concretament per a l’alcaldessa socialista, Mª José Sanfont, que ha exercit d’amfitriona i ha obert les portes de la ciutat als insignes visitants.

La data era assenyalada per a Borriana, que compleix el 786 aniversari de la conquesta de la localitat pel rei Jaume I.

Un dels gestos més bonics ha tingut lloc al matí, quan, acabat el Consell, el president de la Generalitat ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament. I ho ha fet a consciència, prenent-se el seu temps per a fer un reconeixement a Borriana i tota una expressió i intencions cap al senyoriu d’aquest municipi de la província de Castelló.

L’alcaldessa de Borriana, Mª José Safont s’ha sentit profundament emocionada quan Puig ha llegit en veu alta quant havia escrit en el llibre oficial. I en correspondència, la primera edil de Borriana ha regalat al president un llibre amb la història de la ciutat

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací