El PP “reivindica la llibertat educativa” i recull signatures a Castelló contra la Llei Celaá

408

Actualitat Diària

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat hui la llibertat educativa de les famílies de la província. Els populars han recollit ja milers de signatures en contra de la Llei Celaá, canalitzant el descontentament de les famílies de la província.

El president provincial, Miguel Barrachina, ha estat hui en les recollides de signatures de Torreblanca i Almassora i allí ha reclamat “una cosa tan senzilla com la defensa de la llibertat”. Barrachina considera que “aquesta Llei, que s’ha fet d’esquena a la comunitat educativa, és una imposició ideològica” i una cessió als separatistes.

El president provincial ha explicat que, per exemple, la Llei Celaá elimina la llibertat de les famílies a triar centre educatiu o model per als seus fills. També suposa un dur colp al castellà ja que l’elimina com a llengua vehicular en tota Espanya.

A més, implica el tancament dels col·legis d’Educació Especial per a xiquets discapacitats. “Una legislació que va en contra de la llibertat i del consens en tota Espanya”. “Aquesta llei elimina l’excel·lència dels alumnes” en favor de la llei del mínim esforç ja que la norma contempla passar de curs amb suspensos il·limitats.

El president provincial considera que “a l’esquerra li fa por que la gent pense i trie en llibertat” però enfront d’això “estan les polítiques del Partit Popular”. Els populars han organitzat recollida de signatures en diversos municipis de la província i la campanya seguirà les pròximes setmanes per a recórrer Castelló de nord a sud.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací