El PEU de l’UJI col·labora en el projecte «Encuentros periféricos» de lluita contra la despoblació rural a l’Alt Palància

1130

Actualitat Diària

Euroimpulse, amb la col·laboració del Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI, ha llançat una convocatòria de projectes d’art, cultura i patrimoni per a lluitar contra la despoblació juvenil en la comarca de l’Alt Palància. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 13 d’octubre de 2019.

La convocatòria naix amb la intenció de dotar la comarca de l’Alt Palància amb eines per al desenvolupament i per a dinamitzar el territori fent-lo més atractiu per als més joves, busca donar suport a projectes que aposten per la joventut de la comarca a través de l’art, el territori local i el patrimoni.

El Programa d’Extensió Universitària, que participa des de fa 25 anys en projectes que sorgeixen dels pobles rurals de la província de Castelló, col·labora activament en aquesta nova proposta d’«Encuentros periféricos». A més de finançament econòmic, el coordinador de l’acompanyament tècnic de projectes del PEU i de la xarxa de comunitats patrimonials del projecte Patrimoni, Ángel Portolés, formarà part del comité de pilotatge de la convocatòria en representació del PEU.

El projecte desenvolupat per Euroimpulse compta amb la participació del Programa d’Extensió Universitària de l’UJI, la Cooperativa Canopia, l’Aria, el Programa Erasmus+ i la Universitat de València. Per a participar-hi, cal enviar el projecte mitjançant aquest formulari.

Una vegada elegides les quatre propostes a través de la convocatòria, es crearà un grup de treball compost per persones i organitzacions que actuen en el desenvolupament de les iniciatives culturals per al benefici de la comarca en general i de la joventut en particular. Hi haurà dues reunions de presentació i informació sobre la convocatòria, el dia 28 de setembre a Almedíxer i el 2 d’octubre a Sogorb.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací