El Peníscola Remember Fest reunirà més de 50 artistes sobre l’escenari

422

Artistes internacionals i deejays reconeguts dins del panorama de la música danse es donaran cita en l’escenari de Peníscola el pròxim 3 de juny

Actualitat Diària

El Peníscola Remember Fest comptarà amb la presència en l’escenari, no sols de grans cantants dels 90 i 2000, sinó també de deejays de renom provincial, autonòmic i nacional. Entre ells destaquen els mítics Javi Boss, Tonet Marzá, Pepo WB, Vicente Añó o Paco Moliner, d’una llarga llista.

Al costat d’ells, l’escenari situat al costat de la platja Sud comptarà amb la presència d’artistes de la talla de Kate Ryan, Linda Mertens, Eva Martí, Tina Cousins, Jessy, Taleesa, Robin o La Lluna vs. Dee Dee. Reconeguts èxits de la música remember captivaran als assistents fent-los reviure temazos immortals com el ‘Desenchantee’, ‘In My Eyes’, ‘When The Morning Menges’, ‘Pray’, ‘Look at Em Now’, ‘Touch The Sky’ o ‘Fly On The Wings Of Love’. Una vegada confirmats els DJ’s d’aquesta edició, el festival sumarà un total de 50 artistes sobre l’escenari.

L’organització ja està ultimant tots els detalls per a celebrar, el pròxim 3 de juny, el festival de tots els remembers. L’esdeveniment donarà principi a partir de les 15:00h i s’estendrà fins a passada la mitjanit en el recinte que va enamorar al públic en la primera edició, l’esplanada situada al costat de la platja Sud de Peníscola.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací