El nou Nissan JUKE serà el transport oficial de la Gira del Trofeu de la UEFA Champions League 2019/20

608

Actualitat Diària

La Gira del Trofeu de la UEFA Champions League, que comptarà amb el nou Nissan Juke com a transport oficial, començarà a rodar a Leipzig, Alemanya, aquest pròxim dissabte, el que suposarà l’inici d’una gira futbolística que visitarà quatre ciutats europees.

El nou Nissan Juke serà l’atracció estrela durant aquesta sisena temporada de Nissan com a principal patrocinador oficial de la UEFA Champions League. La marca japonesa oferirà una nova i innovadora gira del Trofeu de la UEFA Champions League als afeccionats dels quatre països més importants en el món del futbol.

En cadascuna de les parades de la gira s’organitzarà el Nissan Football Lab en un concessionari Nissan per a exhibir el trofeu. D’aquesta manera, els afeccionats podran descobrir el nou crossover Nissan Juke a través d’una experiència futbolística que ressaltarà el seu disseny dinàmic i la seua avançada tecnologia que el converteix en el model més connectat de la marca nipona.

La gira visitarà Leipzig, Alemanya; València, Espanya; Lilla, França; i Londres, Anglaterra, encara que cadascuna d’aquestes parades oferirà una experiència innovadora i divertida que tindrà lloc en l’estadi d’un dels equips que participen en aquesta temporada de la UEFA Champions League, on els afeccionats podran contemplar el trofeu transportat pel nou Juke.

Guy-Laurent Epstein, director de Màrqueting d’UEFA Events SA, ha declarat: «La Gira del Trofeu de la UEFA Champions League és una oportunitat única perquè els afeccionats de tota Europa participen en la competició. Estem encantats de col·laborar amb Nissan, que està demostrant molta innovació i està oferint grans emocions als afeccionats.»

Animem a tots els amants del futbol, sense importar el seu equip, al fet que vengen a veure’ns; prometem que resultarà una experiència memorable formada per una mescla de futbol i tecnologia.

La gira començarà a Leipzig aquest pròxim dissabte 19, coincidint amb la 3a jornada del campionat, abans de desplaçar-se fins a València per a la 4a jornada, a Lilla per a la 5a i acabar a Londres durant la 6a jornada, coincidint amb el tancament de la fase de grups.

Els diferents actes brindaran als afeccionats l’oportunitat de veure una de les peces de plata més emblemàtiques del futbol. El trofeu de la UEFA Champions League mesura 73 centímetres i pes 7,45 quilograms. Tots els afeccionats podran contemplar aquest il·lustre premi, a més de traure’s unes fotos memorables i impressionants amb ell.

El Nissan Football Lab és el lloc on el futbol es combina amb la tecnologia i inclou el Repte Juke ProPILOT. També estarà replet de records de la UEFA Champions League i dels més recents productes de marxandatge. En cada localització, els afeccionats tindran l’oportunitat única de conéixer i saludar a diverses llegendes de la UEFA.

Gareth Dunsmore, vicepresident de Comunicació de Màrqueting, Serveis de connexió i Experiència del client de Nissan Europa, ha declarat: «La tecnologia és el cor de tot el que crea Nissan, pel volem oferir una experiència futbolística a través de la nostra tecnologia al major nombre possible d’afeccionats de tota Europa. Aquesta Gira del Trofeu també permetrà que els nostres afeccionats descobrisquen el nostre nou crossover cupè. Com a patrocinador automobilístic, creiem fermament que els nostres cotxes poden connectar als afeccionats al futbol amb una experiència millor.»

La gira del Trofeu de la UEFA Champions League també visitarà diversos concessionaris Nissan en tota Europa al llarg de la seua ruta, oferint a més aficionats locals l’oportunitat única de viure una experiència futbolística a l’abast de molt pocs.

El nou Nissan JUKE, el transport oficial de la Gira del Trofeu de la UEFA Champions League. Dates i localitzacions:

19 d’octubre – Acte en concessionari de Leipzig (Alemanya)

23 d’octubre – Acte durant la jornada del partit a Leipzig (Alemanya)

26 d’octubre – Acte en concessionari de València (Espanya)

5 de novembre – Acte durant la jornada del partit a València (Espanya)

23 de novembre – Acte en concessionari de Lilla (França)

25 de novembre – Acte durant la jornada del partit a Lilla (França)

7 de desembre – Acte en concessionari de Londres (Anglaterra)

10 de desembre – Acte durant la jornada del partit a Londres (Anglaterra)

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací