El nou Nissan Juke es presenta a Balears en la estrena de les noves instal·lacions d’un concesionari a Eivissa

891

Actualitat Diària

Nigorra Balears, concessionari oficial Nissan ha presentat hui les noves instal·lacions de la concessió situades a Eivissa. Aquesta inauguració ha comptat amb la participació del Comité Executiu de Nissan Ibèria.

En aquest acte, Nissan ha compartit amb els assistents la seua visió de futur sobre la Mobilitat Intel·ligent Nissan i ha traslladat als assistents les oportunitats de creixement de la marca a l’illa. En declaracions de Francesc Corberó, Director General de l’àrea de Comunicació de Nissan Ibèria: «Nissan té una clara oportunitat de continuar creixent en aquest territori, hi ha dades i comportaments que ens fan ser optimistes de cara el futur de la marca en aquest mercat. La mobilitat elèctrica zero emissions és una d’elles i el creixement del segment dels crossovers és una altra».

El mercat del vehicle elèctric a Balears, continua sent incipient. L’any passat es van matricular un total de 273 vehicles elèctrics, que encara que suposen un creixement del 55%, és un mercat encara xicotet. Nissan té una quota del 13% en el mercat balear elèctric, la qual cosa ens proporciona una altra oportunitat per a millorar el nostre comportament a Eivissa.

D’altra banda, l’antiguitat del parc a Balears supera els 12 anys d’edat, alguna cosa per damunt de la mitjana nacional. Un parc envellit és sinònim de menor seguretat en les carreteres. Per això, quants més vehicles nous s’introduïsquen en el mercat més seguretat i menys emissions hi haurà.

En definitiva, hi ha tres situacions que suposen oportunitats per a créixer en aquest mercat: antiguitat del parc, millora del mercat eivissenc en els pròxims anys, ràtio de vendes per cada mil habitants i vehicles elèctrics com a alternativa als vehicles tradicionals. Si a això afegim, una gamma Nissan renovada que atén les principals demandes de la societat eivissenca, aquesta nova instal·lació ens proporcionarà un clar salt quantitatiu i qualitatiu a Eivissa.

Per a celebrar la inauguració, s’ha presentat en exclusiva la primera unitat del nou Nissan Juke. Clients, amics, proveïdors i mitjans de comunicació han pogut descobrir en primícia el primer “Crossover Coupé” de la marca, amb un disseny exterior esportiu i compacte i un interior elegant i espaiós. El nou Nissan Juke a més es converteix en el Nissan més connectat de la història, amb l’última tecnologia de connectivitat Appel car Play i Android Acte i l’aplicació APP Nissan Connect que permet a l’usurari seguir connectat al cotxe des del seu mòbil, fins i tot des de casa amb Google Home.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací