El nou Leaf e+ amb bateria de 62kWh ja ha arribat als concessionaris espanyols

601

Actualitat Diària

Nissan mancant un mes perquè tanque el mercat ha superat ja les 2.000 unitats de vehicles elèctrics venuts a Espanya. Nissan lidera aquest mercat amb una quota del 19% i un total de 2.061 unitats amb un creixement acumulat del 47%, gràcies als seus dos vehicles elèctrics, el Nissan LEAF i la furgoneta “made in Spain” e-NV200. Amb la incorporació a la gamma elèctrica de la nova variant e+, Nissan cobreix el 95% de les necessitats dels usuaris, tant particulars com professionals.

Després de l’èxit del Nissan LEAF al voltant del globus, al setembre es va presentar a Tòquio la nova versió e+ amb l’objectiu d’ampliar la gamma a tots els tipus de clients i necessitats. El nou Nissan LEAF e+ ja ha arribat als concessionaris de la xarxa Nissan a Espanya.

El nou LEAF e+ està dissenyat per a donar resposta a aquells usuaris que necessiten un vehicle per a fer llargues distàncies i per als quals, per tant, l’autonomia i la potència del motor són clau a l’hora de triar vehicle; aquelles persones que precisen un vehicle per a recorreguts urbans o distàncies mitjanes continuaran tenint a la seua disposició la variant amb bateria de 40kWh.

Un 43% de major autonomia

El nou Nissan LEAF e+ àmplia l’autonomia fins a un 43% més respecte a la versió de 40 kWh, arribant a la fita dels més de 500 quilòmetres en conducció urbana. Aquest augment en autonomia ve, a més, acompanyat d’un increment en la potència del motor. El nou LEAF e+ porta un motor que entrega 160kW (217 CV) i 340 Nm de parell, autoritzant una acceleració de 0 a 100 km/h en 7,3 segons.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací