El Nissan JUKE supera l’hivern amb la llista de reproducció The Happy Holiday

464

Actualitat Diària

A mesura que s’acosta el Nadal, el Nissan JUKE aporta ritme a la temporada d’hivern amb una alegre llista de reproducció navideña.la llesta de reproducció The Happy Holiday està repleta de melodies alegres i segur que aconseguirà aixecar els ànims de qualsevol conductor fins a ben entrat l’Any Nou, sense importar el que hagin planejat.

Aquesta llista de reproducció ha estat elaborada pels equips de Nissan de tota Europa, es pot reproduir a tot el món des d’avui i compta amb 20 cançons populars i de ritme ràpid que creguin una banda sonora divertida per a les dates nadalenques.

La música juga un paper fonamental a l’hora d’aixecar-nos l’ànim i és un remei molt necessari després d’un 2020 tan difícil. Un estudi recent d’ampli abast demostra que el 89% dels participants creu que la música és essencial per al seu benestar, mentre que el 81,8 %1 usa el poder de la música per a sentir-se feliç.

«El plaer de conduir va de la mà amb el poder edificant de la música. Gràcies al seu caràcter divertit i al seu sistema de so Bose Personal Plus d’alta gamma, el Nissan JUKE ofereix l’oportunitat perfecta per a gaudir de tota la diversió que ofereix la carretera oberta. Aquí és on el JUKE realment demostra la seva personalitat», ha comentat Arnaud Charpentier, vicepresident de Màrqueting de Productes de Nissan Europa.

Aquesta selecció de cançons ofereix una paleta musical realment variada i transmet una sensació de total positivitat, accentuada més si cap pel sistema personalitzat de so Bose Personal Plus del Nissan JUKE.

Submergeix-te en ritmes estimulants: el JUKE i el sistema Bose Personal Plus

El sistema de so Bose Personal Plus està equipat amb tecnologia d’àudio d’alta qualitat d’última generació i està dissenyat exclusivament per al JUKE. Els vuit altaveus d’alt rendiment estan configurats per a oferir el millor so possible en l’habitacle del JUKE.

A més, el conductor i el passatger davanter poden gaudir d’una experiència auditiva de 360 graus realment envolupant, cortesia dels altaveus UltraNearField integrats en tots dos reposacaps davanters. El sistema té l’opció de simular l’acústica d’un concert o fer que la música sigui una mica més personal, per la qual cosa ofereix múltiples escenaris per a aconseguir el màxim plaer auditiu.

Integració perfecta: NissanConnect i wifi integrat

Gràcies al sistema d’informació i entreteniment NissanConnect de Nissan, els conductors del JUKE poden reproduir fàcilment la nova llista de reproducció en la carretera. Gràcies a la perfecta integració del telèfon intel·ligent, els conductors i els passatgers poden obrir l’aplicació Spotify a través d’Apple CarPlay® o Android Acte® per a començar a cantar i passar bons moments.

Aquells passatgers que vulguin gaudir de la selecció de cançons en privat, ho tenen fàcil: el punt d’accés wifi integrat del JUKE permet que fins a vuit dispositius diferents es connectin a Internet de manera simultània, per la qual cosa reproduir cançons durant el viatge resulta encara més fàcil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací