El Nissan Ariya presa els famosos carrers del circuit urbà de Mònaco

705

Actualitat Diària

El Nissan Ariya ha fet la seva primera aparició en la via pública, realitzant la seva primera prova de conducció en l’emblemàtic Circuit de Mònaco, en la glamurosa Costa Blava.

El disseny elegant i fluid del crossover cupè elèctric s’ha complementat perfectament amb l’elegant teló de fons de Mònaco, mentre el Ariya completava les voltes al famós circuit urbà que ha acollit l’última carrera de Nissan en la Fórmula E.

«El debut del Ariya en la via pública pels carrers de Mònaco ha estat una excel·lent manera de descobrir les prestacions de la nostra tecnologia de transmissió e-4ORCE. El Ariya és la personificació de la innovació de Nissan en matèria de mobilitat elèctrica i aquest esdeveniment marca un moment decisiu en el següent capítol del viatge de Nissan en el segment dels vehicles elèctrics», ha declarat Arnaud Charpentier, vicepresident regional d’Estratègia de Producte i Preus de Nissan AMIEO.

El crossover cupè Ariya combina unes elevades prestacions, tecnologies connectades i un nou i revolucionari disseny de vehicle elèctric, i és la icona del futur innovador i elèctric de Nissan. Gràcies a la més avançada connectivitat i tecnologia, una extensa gamma de combinacions de bateria i motorització i l’exclusiva tecnologia e-4ORCE, el Ariya està dissenyat per a enriquir la vida de les persones a través d’una experiència agradable, intuïtiva i adaptable a cada conductor.

L’estratègia d’electrificació de Nissan es basa en més d’una dècada d’experiència en vehicles elèctrics i en la transferència de coneixements i tecnologia entre el circuit i la carretera, proporcionant així la millor oferta possible de vehicles elèctrics per als clients.

La Fórmula E ha captivat la imaginació de persones de tot el món i ha posat de manifest les elevades prestacions dels vehicles elèctrics. La primera sortida del Ariya a l’emblemàtic Circuit de Mònaco demostra a una audiència global que l’emoció dels vehicles elèctrics de zero emissions és una cosa que tothom pot experimentar.

L’equip de Fórmula E de Nissan transfereix el coneixement adquirit en la pista als vehicles elèctrics de producció. Com a novetat per a la temporada 2020/2021, l’equip ha batejat al cotxe núm. 22 amb el nom del model LEAF elèctric de Nissan, i al cotxe núm. 23 amb el nom del SUV crossover elèctric Nissan Ariya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací