El ministre Escrivá impartirà en l’UJI una conferència sobre les ‘Reformes per a un creixement inclusiu’

706

Actualitat Diària

El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá Belmonte, impartirà dijous 7 d’abril de 2022 a les 16 hores a la sala de premsa de Rectorat de la Universitat Jaume I la conferencia «Reformes per a un creixement inclusiu», organitzada per la Càtedra Ciutat de Castelló de l’UJI.

Durant la intervenció, el ministre Escrivá abordarà les principals reformes socioeconòmiques que en aquest moment el Govern està implementant per a conduir a l’Economia a un model de creixement més inclusiu que permeti reduir la pobresa i la desigualtat. En la xerrada abordarà, entre altres, dos aspectes clau: la reforma del sistema de pensions i la reforma laboral. Tot això en un context de nous reptes derivats de la nova situació geopolítica a Europa.

José Luis Escrivá és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat Complutense de Madrid i ha realitzat postgraus en Anàlisi Econòmica i Econometria. De la seva trajectòria política i professional cal destacar que ha estat subdirector del Departament d’Estudis Monetaris i Financers i cap de la Unitat de Recerca Monetària en el Banc d’Espanya; cap de la Divisió de Política Monetària del Banc Central Europeu (1999-2004) i assessor de l’Institut Monetari Europeu (1993-1999); Economista-cap i director del Servei d’Estudis del BBVA (2004-2010); president de l’Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal (2014-2020); i president de la Xarxa d’Institucions Fiscals Independents de la Unió Europea (2015-2019).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací