CaixaBank llança una nova àrea especialitzada en negocis de salut

497

Actualitat Diària

CaixaBank continua potenciant el seu model d’especialització amb el llançament de CaixaBank FeelGood, una nova àrea creada per a oferir productes i serveis adaptats a les necessitats específiques de negocis vinculats a la salut i el benestar. A través de *FeelGood, l’entitat prestarà un servei integral, financer i no financer, als autònoms, microempreses i establiments dedicats a la salut, el benestar, l’esport, la bellesa i la cura de mascotes. Amb aquest llançament, l’entitat reafirma la seva aposta per oferir suport especialitzat i atenció personalitzada a negocis de sectors clau.

La comunitat *FeelGood donarà servei a clíniques i consultes mèdiques; dentistes i òptiques; centres esportius i de fisioteràpia; perruqueries i salons de bellesa; clíniques veterinàries; entre altres negocis vinculats a les cures. CaixaBank compta actualment amb una cartera de més de 116.000 clients d’aquests sectors, la qual cosa la posiciona com una entitat de referència per a aquesta mena d’establiments.

La nova divisió neix amb l’objectiu de fer costat als negocis i autònoms de la salut i el benestar amb productes i serveis que els ajudin en la gestió del seu dia a dia i vagin més enllà del financer. A través de FeelGood, CaixaBank posarà a la disposició d’aquesta mena d’establiments una oferta de serveis que inclourà des d’eines especialitzades i solucions tecnològiques que els permetran digitalitzar-se i simplificar així la gestió del seu punt de venda, fins a finançament adaptat a aquest tipus de negocis per a cobrir necessitats com l’adquisició d’equips per al desenvolupament de la seva activitat professional.

El catàleg de productes i serveis de CaixaBank FeelGood inclourà també segurs especialitzats, rènting d’equips específics i solucions d’inversió. A més, a través de CaixaBank, aquest tipus d’establiments podran oferir opcions de finançament dels seus propis productes i serveis als clients finals des del mateix punt de venda.

*FeelGood articularà el seu servei i atenció personalitzada a través d’una xarxa de gestors experts en el sector que prestaran assessorament des de les oficines de l’entitat i els canals digitals. Amb l’objectiu de potenciar l’experiència digital i oferir un valor afegit en el model d’atenció i de prestació de serveis, CaixaBank FeelGood es concep també com una comunitat digital de clients que des del canal en línia tindran accés exclusiu a continguts financers i no financers específics per al sector. A través d’un entorn digital creat exclusivament per a *FeelGood en CaixaBankNow, els clients podran visualitzar continguts d’interès, accedir i contractar els productes i serveis de l’entitat, i rebre un assessorament especialitzat del seu gestor sense necessitat de desplaçar-se a l’oficina.

CaixaBank, el valor de l’especialització

Gràcies al seu model d’especialització, amb una proposta de valor de productes i serveis adaptada per a cada segment, CaixaBank és una referència per al teixit empresarial, així com per a comerços, negocis, autònoms i emprenedors.

Per a donar servei a les empreses que facturen menys de 2 milions d’euros, així com a comerços, negocis i autònoms, l’entitat compta amb CaixaBank Negocis, la divisió que desenvolupa productes i serveis adaptats a les peculiaritats d’aquest segment de clients amb un assessorament pròxim i integral, no sols a través del suport financer, sinó també des de l’acompanyament en la gestió del seu dia a dia. CaixaBank Negocis ofereix a més serveis específics i atenció personalitzada a sectors com la restauració, a través de CaixaBank *Food&*Drinks, i les farmàcies, amb CaixaBank *Pharma.

Actualment, s’ofereix aquest servei personalitzat des de les més de 80 oficines *Store Negocis situades per tot el país i a través dels més de 3.000 gestors especialitzats d’aquest segment que treballen en la xarxa d’oficines de l’entitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací