L’Ivace obre el termini per a la sol·licitud de les ajudes Xec Tutories Internacionalització

462

Actualitat Diària

Les empreses valencianes poden sol·licitar a partir d’aquest dimarts, 16 de febrer, la convocatòria d’ajudes Xec Tutories Internacionalització, amb la qual facilita el desenvolupament d’un programa d’assessorament a les empreses de la Comunitat Valenciana en matèria d’internacionalització.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que aquestes ajudes s’emmarquen en el desenvolupament d’un programa específic d’assessorament a càrrec de personal expert, que assessora les empreses en diverses matèries rellevants del procés d’internacionalització.

“A través d’aquest programa d’assessorament, personal expert realitza un acompanyament individualitzat que va de 30 hores a 8 mesos de durada, en temàtiques tan rellevants com l’inici a l’exportació, l’inici a la contractació pública internacional, la revisió d’estratègies per a empreses exportadores o el màrqueting digital internacional”, ha indicat Parra.

“També estan incloses les tutories per a les estratègies de marca i comunicació internacional, el finançament internacional, la presentació d’ofertes en contractació pública internacional i l’expansió internacional de ‘startups'”, ha explicat.

Les empreses interessades a rebre el Xec Tutories Internacionalització podran sol·licitar un màxim de dues tutories amb una ajuda màxima de 3000 euros. Les empreses seleccionaran a la persona que els atendrà d’entre una borsa de personal expert confeccionada prèviament pel Ivace entre professionals amb experiència contrastada en cadascuna de les matèries.

La bossa de personal expert està disponible en la pàgina web de Ivace consultar aquí

Per a la presentació i formalització de sol·licituds s’estableixen tres terminis: des de l’endemà a la publicació al 12 de març; del 13 de març al 28 de maig i del 29 de maig al 30 de setembre de 2021.

La tramitació del procediment serà electrònica a través de la pàgina web del Ivace consultar aquí

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací