El Hemisfèric celebra el seu 22 aniversari amb una sèrie de pel·lícules en línia per a gaudir des de casa

589

Actualitat Diària

El Hemisfèric celebra aquest dijous el seu 22 aniversari amb diverses accions ‘online’ per a compartir des de casa. Així, aquest divendres, 17 d’abril, amb la projecció ‘Egipte: secrets de les mòmies’, s’inicia la sèrie de pel·lícules que es podran veure’s en els comptes de Twitter i Facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

També a través de les xarxes socials, el Hemisfèric participa en el repte de compartir la foto que el telescopi Hubble va realitzar el dia del seu aniversari i convida al públic a unir-se a aquesta iniciativa posada en marxa per la NASA per a commemorar el 30 aniversari del telescopi espacial.

‘Egipte: secrets de les mòmies’ és un documental que convida a realitzar un viatge científic al passat. La pel·lícula conta un de les grans troballes de la història moderna: el descobriment, a la fi del segle XIX, d’una partida amagada de quaranta mòmies, incloent dotze reis d’Egipte, entre els quals es trobava el llegendari Ramsés el Gran. Es va estrenar en el Hemisfèric el 16 d’abril de 2009.

La sèrie de pel·lícules ‘online’ és possible gràcies a la col·laboració amb Giant Screen Films. Les pròximes pel·lícules que es posaran a la disposició dels espectadors serà ‘Dinosaures Alive’ el divendres 24 d’abril i ‘Wild Ocean’ s’ha programat per al dijous 30 d’abril.

L’espectacle de llum i so que dóna la benvinguda al públic en el Hemisfèric abans de les projeccions és un altre els continguts que serà accessible en les pròximes setmanes.

La Ciutat de les Arts i les Ciències des de casa

Entre les propostes de divulgació, la Ciutat de les Arts i les Ciències comparteix les denominades ‘Pildoras de ciència’ amb curiositats, respostes a sabies què o joc de preguntes sobre temes relacionats amb les exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Tots els dimecres es destaca una de les conferències de divulgació dels cicles dedicats a l’astronomia, l’actualitat científica i la recerca que es realitza des de la Comunitat Valenciana organitzats per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La iniciativa #elcielodesdecasa és una altra de les idees a les quals s’ha unit el complex amb imatges i informació de pròxims esdeveniments astronòmics que poden ser observats des de casa.

També es realitzarà la inauguració ‘online’ de l’exposició “Davant el canvi, …canviem” en el Dia Internacional de la Mare Terra el pròxim 22 d’abril.

Finalment, un altre dels recursos a la disposició del públic interessat són les fitxes de didàctica amb experiments i recursos educatius.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací