El Govern autoritza la licitació del manteniment integral de les estacions de viatgers

500

Actualitat Diària

El Consell de Ministres, en la seva reunió d’avui, ha autoritzat el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma), a través d’Adif, a la licitació del contracte de serveis integrals de manteniment en estacions de viatgers, amb un valor estimat de 28.012.365,60 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 36 mesos.

El contracte afecta a un total de 1.498 estacions, totes les d’Adif i Adif Alta Velocitat que tenen trànsit de viatgers, tant les situades en la Xarxa Convencional, com d’Alta Velocitat i Ample Mètric. També inclou aquelles que estan actualment en construcció i la posada en servei de la qual està prevista per als pròxims anys.

L’objecte del contracte és la prestació de diferents serveis de manteniment, segons la tipologia de les estacions i les necessitats identificades com a prioritàries en cadascuna d’elles.

Depenent dels casos, els serveis prestats seran de manteniment integral (preventiu, correctiu i conductiu), o bé únicament aconseguiran la revisió i control d’algunes instal·lacions i equipaments, així com altres serveis extraordinaris, a demanda d’Adif, per a assegurar l’operació normal de les estacions i la prestació dels serveis bàsics.

El contracte ha estat dividit en 6 lots diferents, segons la situació geogràfica de les estacions i d’acord amb l’organització interna d’Adif. En cada lot els licitadors facilitaran el preu per cadascuna de les modalitats de manteniment. En cas que s’afegís alguna nova estació amb trànsit de viatgers durant la vigència del contracte, el servei passaria a prestar-se també en aquesta estació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací