El fans dels videojocs tenen una cita aquest cap de setmana en la primera ‘Gaming Experience’ de Castelló

876

El Casal Jove de Castelló acollirà el certamen els dies 16 i 17 de novembre amb concursos de Fifa, Fortnite o Supersmash Bros

Actualitat Diària

La Gaming Experience de Castelló celebra la seua primera edició en el Casal Jove del Grau aquest cap de setmana; 16 i 17 de novembre. La Regidoria de Joventut ha preparat una cita amb els videojocs més populars del moment, com a FIFA 20, Fortnite o Super Smash Bros.Ultimate. És un esdeveniment que es presenta, segons l’edil de l’àrea, Jorge Ribes, com «una oportunitat única per a dinamitzar el sector del videojoc a Castelló».

Hi haurà una zona destinada al joc lliure, com un dels principals atractius d’aquesta primera Gaming Experience. Els assistents de totes les edats podran ballar al ritme del Just Dance, consagrar-se com a estreles del rock en Guitar Hero, conduir en les frenètiques partides de GT Sport i fer una partida als comandaments de PlayStation 4 i Nintendo Switch. Així mateix, hi haurà dispositius de realitat virtual per a gaudir d’una experiència ludoficcional immersiva. Més enllà dels videojocs, es farà també una escape room.

Els eSports també exerciran un paper central en la Gaming Experience. Durant l’esdeveniment se celebraran múltiples tornejos perquè els jugadors posen a prova les seues habilitats en partides competitives. Fortnite i FIFA 20 protagonitzaran tornejos durant el dissabte i el diumenge.

La competició de Fortnite arrancarà a les 11.00 hores. Els partits individuals seran a les 11.00 hores, mentre que els enfrontaments en parelles seran a les 16.00 hores. Així mateix, hi ha un torneig de Mario Kart 8 Deluxe programat per al dissabte i un altre de Super Smash Bros.Ultimate per al diumenge. Tots dos començaran a les 16.00 hores.

La inscripció és gratuïta fins a esgotar places i pot efectuar-se en el Casal Jove i mitjançant la pàgina web www.omegawg.com.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací