El Corte Inglés llança per primera vegada el Black Friday per a joguines amb un 25% de regal

508

Actualitat Diària

El Corte Inglés llança aquesta setmana per primera vegada el Black Friday per a les compres de joguines i per això regalarà fins al pròxim 30 de novembre un 25% en les joguines que els clients adquireixin a les seves botigues, tant en El Corte Inglés, Hipercor, Supercor, Supercor Express com en la seva ecommerce (a través de la web o app). Tots els clients que vulguin avançar els seus regals aquests dies, acumularan el 25% de la compra de joguines, i ho podran després canviar del 26 al 31 de desembre en compres de joguines superiors a 30 euros.

El Corte Inglés amplia a més enguany el nombre de centres on els clients podran demanar i recollir les seves joguines aquest Nadal, ja que un total de 177 botigues de Supercor i Supercor Express ja s’han incorporat a aquest servei. Els catàlegs de joguines d’El Corte Inglés estaran tant en els grans magatzems com en els supermercats, i els Reis Mags i Papà Noel podran realitzar les seves reserves de joguines d’una forma senzilla a través del personal de les botigues. També podran recollir-los en qualsevol establiment Supercor o demanar que els enviïn a casa (en el cas dels més voluminosos).

Amb aquesta iniciativa, El Corte Inglés amplia la seva gamma de serveis per a aquest Nadal oferint més facilitats a tots els col·lectius d’una forma senzilla i pròxima a través del seu supermercat habitual.

El Black Friday als Estats Units és el dia de major venda de l’any, en el qual els grans magatzems i negocis ofereixen les majors rebaixes i descomptes en tota mena de productes. Amb motiu d’aquest gran esdeveniment comercial, moltes botigues i negocis comuniquen als seus clients les ofertes més atractives que podran trobar i organitzen diferents accions i esdeveniments en els seus centres.

És una pràctica importada dels Estats Units, on els comerços celebren una jornada de descomptes el dia després d’Acció de Gràcies amb la qual donen principi a la campanya de Nadal. El “Divendres Negre”, traducció a l’espanyol, rep el seu nom perquè permet als establiments passar dels números vermells als números negres, o cosa que és el mateix, de pèrdues a guanys, gràcies a l’augment de les vendes.

El Corte Inglés s’uneix a aquesta tendència internacional reforçant la seva posició com a referent del comerç espanyol, al mateix temps que facilita als clients l’adquisició dels regals de Nadal a preus molt competitius.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací