El Corte Inglés llança les seves “Vendes Privades” i amplia a sis dies els descomptes en més de 1.000 marques

543

Actualitat Diària

El Corte Inglés llança unes vendes privades úniques i irrepetibles amb descomptes de fins al 30% en més de mil marques i en totes les àrees de venda. A més, és la primera vegada que la companyia estrena aquesta campanya amb una durada de sis dies.

Del 10 al 16 de juny i només per a clients amb targeta d’El Corte Inglés, la companyia ha preparat una àmplia oferta en tots els departaments. Moda, accessoris, sabateria, llenceria, esports (tèxtil i calçat esportiu), llar, joguines, cultura i oci, electrònica i electrodomèstics, entre altres departaments, són les àrees on es concentren els principals descomptes.

En moda, llenceria, bany, accessoris, sabateria i esports, els descomptes arribaran fins al 30%, així com en el calçat esportiu i els complements i en una selecció de marques de cultura i oci i llar. I en aquest cas, l’electrònica i els electrodomèstics surten amb un 15% menys respecte al seu preu habitual.

En aquesta ocasió, la parafarmàcia també participa en les Vendes Privades amb un 20% de descompte en grans marques de renom, així com en la botiga de joguines i el material esportiu, que comptaran igualment amb un 20% d’estalvi en una gran selecció d’articles.

I aquesta promoció de Vendes Privades també arriba al departament d’Assegurances. El client podrà gaudir d’ofertes molt atractives i de targetes regalo en les assegurances de salut, cotxe, llar i vida.

Els clients que encara no tinguin la targeta de compra d’El Corte Inglés podran obtenir-la en qualsevol dels centres de la companyia, i través de la pàgina web www.elcorteingles.es.

El Corte Inglés posa de nou a la disposició dels clients i ara més que mai, un ampli ventall de productes que s’adapta a tota mena de pressupostos. La companyia està, des dels seus inicis, molt pendent de les necessitats de la societat, i per això està emmotllant la seva oferta comercial a les noves circumstàncies, amb articles i preus per a totes les butxaques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací