El Corte Inglés garanteix totes les mesures de seguretat i control d’aforaments al Black Friday

503

Actualitat Diària

El Corte Inglés garanteix totes les mesures de seguretat i control d’aforaments davant l’increment de visites que estan rebent els seus centres en el Black Friday, com a bestreta de la campanya de Nadal.

Per a això, s’ha destinat personal específicament a controlar que no s’arribi mai a superar els aforaments màxims permesos, amb especial atenció als “punts calents” com a botiga de joguines, electrònica i supermercat.

Així mateix, tots els empleats d’El Corte Inglés estan formats en matèria de prevenció enfront del coronavirus, és obligatori i continu l’ús de màscares per a empleats i clients, es respecta la distància social i s’utilitzen els equips de protecció individual pertinents que garanteixen la seguretat del client i de l’empleat. A més, tots els centres d’El Corte Inglés disposen d’instal·lacions de climatització centralitzades i integrals per a tot l’edifici que permeten una renovació contínua de l’aire interior de cada planta.

Segons dades del Ministeri de Sanitat, el comerç únicament concentra el 0,8% dels casos per covid19 en l’àmbit laboral des de la desescalada de juny i aquesta seguretat dels establiments comercials en general és encara major en els centres d’El Corte Inglés per la seva espaiositat, ventilació i control d’aforaments.

En suma, s’han extremat totes les mesures de seguretat en aquestes dates, s’ha reforçat la neteja i desinfecció en les zones de contacte freqüent i s’han adoptat protocols de prevenció, amb el control exhaustiu d’aforaments i ajuda per a ordenar el trànsit de clients.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací