El Corte Inglés contractarà 9.000 persones per tal d’enfrontar la campanya del Nadal

662

Actualitat Diària

Els centres d’El Corte Inglés incorporaran per a la campanya de Nadal a més de 9.000 persones que cobriran diferents llocs relacionats amb la venda i l’atenció al client. Amb aquest reforç de professionals es pretén millorar l’experiència de compra per al client i oferir el millor servei i la qualitat que caracteritzen a la companyia.

Aquests nous professionals s’integraran en les tasques habituals de l’activitat comercial dins de les àrees de moda, complements, llar i decoració, electrònica, botiga de joguets, oci, esports, alimentació, així com en serveis especials per a aquestes dates tan assenyalades com l’empaquetat de regals.

Per a incorporar a aquests professionals a l’activitat comercial, l’empresa ha desenvolupat un programa de formació que els permetrà adequar-se a les funcions de venda i atenció al client que els siguen encomanats.

A més, El Corte Inglés centrarà els seus esforços durant la campanya de Nadal a oferir una proposta comercial molt atractiva i nova, amb productes innovadors i adaptats a tots els gustos. A això cal afegir una àmplia gamma de serveis que se sumen als habituals de la companyia i que permetran mantindre durant tota la campanya de Nadal un tret diferenciador, tot això englobat sota un mateix denominador comú: la satisfacció que els clients poden trobar tot el que busquen en els centres d’El Corte Inglés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací