El cor de la Generalitat recopila i grava les cançons que va compondre Matilde Salvador per al Betlem de la Pigà

608

Actualitat Diària

El saló de plens de l’Ajuntament de Castelló ha acollit aquest matí la presentació del nou espectacle del Betlem de la Pigà, el qual estrena nova etapa amb Laia Porcar, qui ha assumit la responsabilitat de portar la direcció de la companyia. Des de la Regidoria de Cultura, Verònica Ruiz ha volgut mostrar el seu agraïment “a totes i tots aquells que fan possible que una tradició tan nostra com és el Betlem de Pigà continue any rere any donant començament a les vacances de Nadal”. 

Durant la presentació s’ha desvellat que el cor de la Generalitat Valenciana ha recopilat i gravat les cançons originals que va compondre Matilde Salvador per al Betlem, respectant les cançons originals. A més a més, la dissenyadora Àngela Moya ha creat la imatge dels cartell del Betlem, el qual es promocionarà amb quatre dissenys diferents que simbolitzen elements característics de la representació com la carabassa, el tabal, el voladoret i el mateix portal. 

Les entrades per a la representació del dia 21 es posaran a la venda l’11 de desembre a les 18.00 hores al Teatre Principal. Els passes restant es podran comprar en línia a partir de les 19.00 hores. 

El representant del col·lectiu del Betlem, Enric Porcar, ha explicat que “aquest any tenim un nou repte, una nova direcció a càrrec d’una persona tan professional com és Laia Porcar, i que de ben segur que aconseguirà que el Betlem complisca 40 anys més”, fent referència a l’aniversari que el col·lectiu celebrarà l’any vinent i per al qual “ja treballem amb els preparatius i en les noves aportacions que volem introduir a la representació”. 

La nova directora, Laia Porcar, ha assegurat sentir-se molt orgullosa “per poder dirigir i representar a aquestes persones que fan possible que iniciatives com aquesta seguisquen endavant”. “És una gran responsabilitat i un gran honor prendre el relleu de Rafa Lloret i començar a liderar un projecte com el Betlem de la Pigà”, ha afegit. 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací