El Consell impulsa un conveni entre l’Ivace i Fepeval per tal d’impulsar les árees industrials de la Comunitat

486

Actualitat Diària

El ple del Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), dotat amb 30.000 euros.

El seu objectiu és dur a terme diverses accions que donin a conèixer la Llei 14/2018 per a impulsar les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Concretament, i en el marc d’aquesta ajuda, s’assessorarà els ajuntaments per a la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM).

L’esmentada Llei 14/2018, de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana cerca atribuir a EGM un paper decisiu en la consecució d’un objectiu públic de gran importància, com és la gestió i la modernització d’unes àrees estratègiques per al desenvolupament industrial sostenible i competitiu, impulsant una cultura de qualitat en la gestió de les àrees industrials.

A més, en el marc d’aquest mateix conveni, i donada la crisi provocada per la pandèmia, s’ha considerat necessari elaborar una segona enquesta sobre l’impacte empresarial de la crisi de la COVID-19 amb un enfocament que inclogui mesures de gestió en les àrees industrials.

Cal recordar que en la primera enquesta COVID-19 realitzada per Fepeval van participar 797 empreses, sent probablement una de les més representatives a nivell empresarial de les efectuades en la Comunitat Valenciana durant aquest període.

El conveni entrarà en vigor el dia de la seva signatura i s’estendrà fins al 31 de desembre de 2020. No obstant això, la presentació de la justificació de les despeses objecte del conveni es produirà amb data límit de 15 de gener 2021.

Fepeval

Fepeval és una entitat sense ànim de lucre que tenen com a finalitat millorar la gestió de les àrees industrials, donar suport i contribuir a l’òptima gestió d’aquestes, defensar les inquietuds i interessos de les empreses situades en elles i actuar com a interlocutor davant l’administració pública.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací