El Consell i les Cambres de Comerç impulsen la internacionalització de les empreses de la Comunitat

728

Actualidad Diària

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació per al desenvolupament d’activitats orientades a impulsar la internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Gràcies a aquest acord, el Ivace destinarà en 2019 un total de 800.000 euros al Consell de Cambres per a la realització d’activitats de sensibilització i informació amb l’objectiu de fomentar la cultura de la internacionalització i facilitar informació a les empreses per a un millor desenvolupament dels seus processos de sortida al mercat exterior.

Es recolzaran actuacions per a promocionar comercialment a nivell internacional els productes i serveis de les empreses, facilitant a les mateixes la proximitat amb potencials clients: viatge i allotjament d’empreses, lloguer, decoració i adequació d’espai o sales, publicitat i comunicació de l’actuació i despeses de traducció.

A més, es donaran suport totes aquelles actuacions de caràcter singular que puguin sorgir per motius d’oportunitat per a promoure la internacionalització com a visites de delegacions estrangeres, estudis específics i altres actuacions puntuals l’objectiu de les quals sigui millorar la presència i competitivitat de les pimes en mercats exteriors.

Així mateix, el Ivace donarà suport econòmic als programes ‘XPANDE Iniciació’ i ‘XPANDE Digital’. El primer està dirigit a dur a terme una consultoria de procés, personalitzat a les necessitats de l’empresa per a recolzar-la en la definició d’un Pla d’Internacionalització per a un mercat en concret.

El programa ‘XPANDE Digital’, per part seva, està dirigit a dur a terme un programa d’assessorament personalitzat en màrqueting digital internacional del producte o servei de l’empresa en el mercat seleccionat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací