El Consell dóna a conèixer els noms dels nous vocals del Port de Castelló

821

Actualitat Diària

El Consell ha aprovat els nomenaments dels representants de la Generalitat en les Autoritats Portuàries de València i Castelló i de dues vocals del Consell Rector de la Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària.

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, que ha comparegut en roda de premsa després de la reunió setmanal del Govern valencià, ha indicat que s’ha acordat el nomenament d’Inmaculada Rodríguez-Piñero Fernández; Diana Morant Ripoll i Iván Castañón Ortega, com a representants de la Generalitat en el Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de València, en substitució de Vicente Boluda Fos i Josep Vicent Boira i Maiques.

Pel que respecta a l’Autoritat Portuària de Castelló, el Consell ha autoritzat els nomenaments d’Emilio Miguel Obiol Menero; María Ángeles Fernández Izquierdo; Silvia Peris Dumont i María Dolores Parra Robles, en substitució de José Javier Peris; Carlos Cabrera i Carlos Domingo.

Quant a la Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, creada en 2018 “com a autoritat responsable del sistema ferroviari de competència de la Generalitat”, ha indicat Oltra, el Consell ha designat a Pilar Calvo Hogado i Ricardo Insa Franco com a representants de la Generalitat en el Consell Rector d’aquest organisme.

Sotssecretari de la Conselleria de Justícia

D’altra banda, el Consell ha aprovat el nomenament de José Gabriel Olmo Martínez com a nou sotssecretari de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, en substitució d’Antoni Llorente Ferreres, que va ser nomenat secretari autonòmic de Participació i Transparència.

José Gabriel Olmo és fiscal. Actualment, està adscrit a la Fiscalia Provincial de Barcelona, on exercia els seus serveis en la Fiscalia de Violència de Gènere i Protecció a la Víctima. Entre altres càrrecs, ha sigut fiscal degà de la Secció Territorial de Badalona.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací