El Govern acorda l’autorització per a l’adquisició de les vacunes de Janssen, Moderna i CureVac

510

Actualitat Diària

El Consell de Ministres ha acordat avui l’autorització per a donar compliment al que s’estableix en la decisió de la Comissió Europea per a l’adquisició de vacunes contra la COVID-19. En concret les de Janssen, Moderna i CureVac.

Així, d’acord amb el que s’estableix en l’acord entre Janssen i la Comissió, a Espanya li correspondria per població, 20.875.725 vacunes, distribuïdes previsiblement al llarg de 2021.

Respecte a Moderna segons el que s’estableix en l’acord entre aquesta companyia i la Comissió Europa, a Espanya li corresponen per població 8.348.979 dosis inicials, distribuïdes també al llarg de 2021. Cal recordar que aquesta vacuna requereix dues dosis per immunització pel que el nombre d’immunitzacions és la meitat del número de dosi.

La Comissió Europea també ha acordat amb CureVac, en nom dels països participants, un acord amb obligació de compra que suposa l’adquisició per a Europa de 225 milions de dosis d’una vacuna per al SARS- CoV-2.

D’elles a Espanya li corresponen 23.483.184 dosis distribuïdes, previsiblement, des del primer trimestre de 2021 fins al primer trimestre de 2022. Aquesta vacuna també requereix dues dosis per immunització pel que el nombre d’immunitzacions, de la mateixa manera que en els casos anteriors, correspon a la meitat de la dosi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací