El Consell col·labora amb l’Associació Productors Audiovisuals Valencians per a fomentar el turisme cinematogràfic

1248

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació de Productors Audiovisuals Valencians per a fomentar i promocionar el turisme cinematogràfic en la Comunitat durant 2019.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros perquè l’Associació de Productors Audiovisuals Valencians fomente el turisme cinematogràfic a través de tres vies: iniciar el posicionament de la Comunitat Valenciana com a escenari de rodatges; aconseguir a mitjà termini l’harmonització dels diferents film offices existents en la Comunitat, així com la unificació de la promoció de la Comunitat com a destinació dels rodatges en els principals mercats del sector.

En concret, a través d’aquest conveni l’associació durà a terme una estratègia de comunicació per a posar en valor els avantatges de rodar en la Comunitat Valenciana, desenvolupant una landing page dirigida a professionals interessats a rodar en la Comunitat que servisca de paraigua aglutinador de les diferents film offices.

Així mateix, mitjançant aquest acord, l’Associació de Productors Audiovisuals Valencians realitzen durant 2019 accions de promoció i comunicació per a difondre entre els mitjans de comunicació especialitzats, tant on line com off line, els valors, escenaris, beneficis i facilitats que ofereix la Comunitat com a lloc de rodatges.

A més, l’associació participa en diferents esdeveniments i jornades nacionals i internacionals, amb l’objectiu de presentar la Comunitat Valenciana com a escenari idoni a la potencial clientela.

En aquest sentit, l’Associació de Productors Audiovisuals Valencians ha participat, durant 2019, en esdeveniments com ‘Le Vaig marxar du Film (Cannes), a Cannes Lions (Cannes), en el Festival de Cinema de Sant Sebastià, a més al desembre participarà en el Festival FOCUS (Londres).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací