El Consell col·labora amb COCEMFE i PREDIF per a impulsar el turisme accessible en la Comunitat Valenciana

1329

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció dels convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i les entitats COCEMFE CV i PREDIF per a l’impuls del turisme accessible en la Comunitat Valenciana en 2019.

En concret, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 65.000 euros a la Confederació de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE CV) per a impulsar el turisme accessible, a partir de l’adaptació de l’oferta turística de la destinació a les necessitats de les persones amb discapacitat.

A través d’aquest acord, COCEMFE es compromet a analitzar i diagnosticar per a la promoció de nous equipaments en platges, així com promocionar els criteris d’accessibilitat en establiments turístics. Així mateix, es difondran les rutes inclusives de la Comunitat Valenciana mitjançant l’assistència a fires nacionals i internacionals.

Conveni amb PREDIF

Així mateix, el Consell ha autoritzat també la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF) per a impulsar el turisme accessible en la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, Turisme destina a PREDIF 30.000 euros per a l’organització del Congrés Internaciopnal TUR4all de Destinacions Accessibles de Creuers.

Cal destacar que un dels pilars de la política turística de la Generalitat té per objectiu promoure un turisme inclusiu i accessible, que asseguri la igualtat d’oportunitats de totes les persones per a desenvolupar la totalitat de les accions que componen l’activitat turística d’una manera segura, còmoda, autònoma i normalitzada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací