El conegut grup castellonenc Kasparov tornarà als escenaris el pròxim divendres 5 de febrer

421

Actualitat Diària

El conegut grup castellonenc Kasparov tornarà als escenaris el pròxim divendres 5 de febrer gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament de Betxí, que reprèn els tele-tardeos online després de les diverses actuacions que va gestionar d’esta forma durant els mesos més durs de la pandèmia.

L’actuació, que començarà a les 19h, podrà seguir-se pel Facebook municipal des de l’Auditori de la població de la Plana Baixa.

Núria Meneu, regidora de cultura, ha apuntat que “des del consistori estem tractant de continuar fomentant la música i la cultura a pesar dels complicats moments que estem vivint i esta és una bona forma de poder fer-ho de manera segura”.  Meneu ha apuntat que “en les pròximes setmanes continuarem amb actuacions d’este tipus, atractives per als espectadors i amb grups molt coneguts a les nostres comarques”.

Cal recordar que en els anteriors concerts centenars de persones van poder seguir en directe els artistes convidats i ara s’espera també una resposta massiva per part dels nombrosos seguidors amb què compta el grup castellonenc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací