El col•legi Regina Violant encara 2020 amb més de 2 milions d’obra executada a Almassora

1064

Els 473.095,25 € liquidats durant l’últim mes permeten encarar 2020 amb el cronograma de treball molt avançat

Actualitat Diària

L’empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras ha superat ja els 2 milions d’euros d’inversió en l’obra del col·legi Regina Violant d’Almassora amb l’objectiu d’escurçar el termini d’execució, tal com es va comprometre en el seu moment. En concret, l’import global ascendeix a 2.196.169,48 euros després de l’última certificació acreditada per la direcció d’obra.

Els 473.095,25 euros liquidats durant l’últim mes de treballs permeten encarar 2020 amb el cronograma de treball molt avançat gràcies a la labor de l’empresa adjudicatària. De fet, el solar de l’antic camp de futbol La Garrofera es troba totalment transformat i amb els edificis d’Infantil i Primària ja avançats per a iniciar la mudança dels barracons al col·legi durant el pròxim estiu.

La regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha agraït a la mercantil “la sensibilitat mostrada durant el primer moment per a accelerar les obres al màxim i que el trasllat genere les mínimes molèsties a la comunitat educativa”. Entre les claus del ràpid avanç de la construcció figura l’accés de diferents equips de treball al recinte per a distribuir lampisteria, climatització, electricitat, construcció i la resta de comeses.

L’empresa ha aprofitat l’amplitud del recinte, que superarà els 7.100 metres quadrats de superfície construïda, per a avançar els dos espais, Infantil i Primària, del nou complex educatiu. Així, al mig any de treball Añil ha superat els dos milions d’euros en l’edificació que va deixar abandonada l’anterior constructora, Torrescámara, i encara els mesos definitius per a culminar el seu treball.

Per aquest motiu, des del carrer Sant Ildefons ja és visible l’avanç del treball en tabiquería, instal·lació elèctrica i l’entrada a l’edifici del nou col·legi. Un gran porxo d’accés a l’edifici donarà pas a les nou unitats per a l’alumnat més xicotet i a les 18 de Primària, a més del menjador escolar i la resta d’espais reservats per a ús de docents i estudiants.

Amb la setena certificació d’obra, corresponent al mes de desembre, prenen forma altres acabats, que inclouran el revestiment ceràmic de la província per a potenciar la indústria taulellera. El ritme de treball, per damunt de la previsió inicial, materialitzarà la mudança a l’agost perquè el curs 2020/2021 arrencada amb normalitat en el nou edifici.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací