Agricultura planteja homogeneïtzar la normativa en matèria d’explotacions ramaderes

701

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha obert la porta a una harmonització normativa destinada a homogeneïtzar la legislació en matèria d’explotacions ramaderes amb les de la resta de comunitats autònomes.

Aquesta revisió, que afecta la indústria agroalimentària i principalment a la instal·lació de granges, s’emmarca dins d’una adequació legislativa encaminada al fet que les exigències per al sector ramader en la Comunitat Valenciana siguen les mateixes que en les d’altres territoris.

La Conselleria s’alinea així amb altres normes autonòmiques amb la finalitat de garantir l’activitat agrària valenciana sense per això renunciar als elements i requisits ambientals.

Aquesta estandardització va ser un dels assumptes de la reunió que la consellera Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà que va mantindre ahir amb representants del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de València i Castelló.

Mollà ha defensat la necessitat d’adoptar canvis normatius que tinguen en compte les particularitats del sector i que siguen capaços de conjugar els interessos ambientals, territorials i econòmics.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací