El Cicle de Teatre de Primavera de Benicarló es trasllada a la tardor per la Covid-19

649

La previsió és que l’ocupació dels teatres i auditoris siga del 100% o, com a mínim, del 75%

Juan José Benito/Actualitat Diària

El Cicle de Teatre de Primavera de Benicarló es trasllada a la tardor després que la regidoria de Cultura hage acordat amb les companyies noves dates per als mesos de setembre i octubre. La previsió és que l’ocupació dels teatres i auditoris siga del 100% o, com a mínim, del 75%.

El Cicle de Teatre de Primavera estava previst per als mesos de març, abril, maig i juny.

La regidoria de Cultura ha donnat ja a conèixer les noves dates. L’electe, de l’Horta Teatre, per al 18 de setembre. Celebraré mi muerte, de Teatro del Barrio, per al 25 de setembre. Conferència ballada. Toni Jodar explicar la dansa moderna i contemporània. Per al 2 d’octubre. La Gaviota, de Focus, per al 9 d’octubre. El Rey del Gurugú, de Cos a Cos, per al 16 d’octubre (passi matinal per a instituts d’educació secundària). Romancero Gitano, de Núria Espert, per al 22 d’octubre.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha explicat que “aquestes dates es podran complir sempre i quan la situació sanitària ens ho permeta, en el sentit que els teatres i auditoris puguen obrir al 100% de la seua capacitat o, com a mínim, al 75%”.

Manchón ha recalcat que “si no és així, ens hauríem de plantejar la suspensió de la temporada i la devolució dels abonaments venuts”.

Respecte dels espectacles de les companyies i entitats de Benicarló que estaven previstos per a aquesta primavera-estiu, el calendari de representacions es concretarà en breu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací