El Castelló està només a noranta minuts d’aconseguir el tan esperat ascens a la Segona Divisió B

1526
L'onze que va presentar el Castelló diumente passat al camp del Portugalete. FOTO: CLUB PORTUGALETE

Actualitat Diària

Últim partit de la temporada i s’espera que sigui l’últim partit del Castelló en Tercera Divisió. El conjunt de la capital de la Plana depèn de si mateix per aconseguir el tan esperat ascens a Segona Divisió B. Té suficient amb guanyar per qualsevol marcador o empatar sense gols (0-0), després de l’empat a un gol del partit del diumenge passat en el camp del Portugalete. 

Més a prop impossible. A tot això, l’estadi Castalia serà una olla de pressió. S’espera el ple absolut amb 15.000 afeccionats que estan mancats d’alegries en els últims anys. De fet, fa el dimarts es compliran tretze anys de l’últim ascens de l’esquadra de la capital de la Plana. Va ser un 26 de juny de 2005 després de guanyar al Zamora (1-0-). Aquell ascens va ser a Segona Divisió A.

Per la qual es presumeix que sigui una cita històrica, el Castelló tindrà tres baixes: els lesionats Kike Ferreres, Luismi Ruiz i William Domingues. La resta han estat citats tots pel tècnic Sergi Escobar. En total vint-i-dos futbolistes. S’espera una rebuda amb magnificència a l’equip, i es confia que allà sobre les 22.20 hores d’aquest diumenge Castalia pugui esclatar d’alegria per celebrar l’ascens de categoria.

El possible onze que presentarà el Castelló estaria integrat per Alejandro Zagalá, en defensa; amb Abraham Peleteiro, Àngel Dealbert, Arturo Navarro i Juanjo Gracia, en defensa; Javi Serra, Marc Castells, Javi Rubio i Jordi Marenyà al centre del camp, i David Cubillas i Cristian Herrera, en punta de l’atac.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací