El Botànic perd les autonòmiques i Mazón s’erigeix com a president de la Comunitat Valenciana

284

Actualitat Diària

El Partit Popular ha guanyat les eleccions autonòmiques de la Comunitat Valenciana i ha aconseguit 40 diputats. No obté la majoria absoluta, encara que podria sumar-la si pacta amb VOX, que ha obtingut 13. El Botànic ha sigut el gran perdedor, amb 31 diputats per al PSOE i 15 per a Compromís. Ni Podem ni Ciutadans han aconseguit representació en les Corts Valencianes. Mazón podria ser president amb majoria simple, o amb majoria absoluta, però amb el suport de VOX.

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat que en els pròxims dies presentarà la seua candidatura a President de la Generalitat Valenciana després de ser el PPCV el partit més votat en la Comunitat en les eleccions autonòmiques del 28M. 

“El PPCV ha guanyat les eleccions”, ha assenyalat Mazón, qui ha indicat que l’objectiu és donar-li a la Comunitat Valenciana “el Govern que es mereix, estable i per a tots els ciutadans de la Comunitat sense excepció, ens hagen votat o no”.

“És una gran nit, però només és l’avantsala de demà, quan començarem a treballar per tots els ciutadans”, ha indicat. Mazón ha assenyalat que el PP “és un partit de braços oberts, vam governar per a tots i volem unir a tots. Som conscients del repte que tenim per davant i que hem d’estar a l’altura de les circumstàncies. Espanya comença a canviar i és una extraordinària notícia també”, ha conclòs.

Alberto Fabra

El cap de llista del PP a les Corts, Alberto Fabra, s’ha compromés a treballar per la província de Castelló perquè recupere el temps perdut”. El PP ha aconseguit un total de 10 diputats autonòmics per la província de Castelló en sumar 100.304 vots, la qual cosa suposa un increment de 33.571 vots respecte a les últimes eleccions autonòmiques.

“La província de Castelló tornarà a generar oportunitats, riquesa perquè els castellonencs tinguen el futur que mereixen després d’anys d’abandó. El PP ha tornat i ho ha fet per a treballar pel benestar de tots els castellonencs”, ha conclòs Alberto Fabra.

Rafa Simó

El cap de llista del PSPV, Rafa Simó, ha afirmat que: “És un dia complicat per al partit socialista. Hem millorat els resultats a nivell autonòmic però evidentment no hem obtingut els resultats que volíem i hem obtingut un resultat insuficient. Vull donar l’enhorabona als partits que ara tenen la responsabilitat d’arribar a acords per a poder governar la Generalitat Valenciana”. Així mateix, ha afegit que ara és temps de reflexionar i continuar treballant des de l’oposició. 

Simó també ha tingut en el seu discurs unes paraules d’agraïment per al qual fins hui era el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig: “M’agradaria acabar agraint Ximo Puig per haver confiat en mi aquesta tasca de defensar aquest projecte a la seua província”. Tampoc s’ha oblidat de tots aquells que han treballat al costat d’ell en aquesta candidatura i ha tancat el seu discurs expressant el seu agraïment i suport a tots els companys i candidats municipals perquè “m’he sentit molt abrigallat en aquesta campanya i a l’equip amb el qual m’he sentit més a prop aquestes setmanes, més que a la meua pròpia família”.

Marzà (Compromís):no permetrem un sol pas per a anar en contra dels drets i les llibertats

el cap de llista a les eleccions autonòmiques per Castelló, Vicent Marzà ha indicat que, “des del moment zero de hui treballarem com a oposició i com una oposició dura”, perquè, ha indicat, que si el PP governa serà perquè establirà un pacte amb la ultradreta, la dreta més dura “i deixem clar que no permetrem un sol pas per a anar en contra dels drets i les llibertats del conjunt de la ciutadania.

Marzá també ha indicat que representaran als partits com *Podem, que no han tingut representació en aquestes eleccions en les Corts Valencianes.

Plans Mazó: “hui s’ha consumat la derrota de l’esquerra”

Plans Masó, cap de llista a les Corts Valencianes per la província de Castelló manifestava al seu torn: “hui s’ha consumat la derrota de l’esquerra. Hem aconseguit l’objectiu de traure a l’esquerra de les Corts Valencianes i ara toca parlar per a tirar avant totes les polítiques que durant aquests anys s’han implantat en la Comunitat Valenciana. Des de ja ens posem a treballar perquè aquestes polítiques sectàries i dictatorials siguen un mal record en la Comunitat Valenciana”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací