Economia destina 2,5 milions d’euros per a plans d’industrialització desenvolupats per associacions dels sectors productius

642

Actualitat Diària

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç I Treball ha convocat les ajudes per a plans d’industrialització desenvolupats per associacions empresarials dels sectors industrials de la Comunitat Valenciana.

Estes ajudes estan incloses dins de la tercera fase d’implantació del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana 2018-2023 i contemplen actuacions relacionades amb la innovació, la transformació digital, la formació i la cooperació.

Les ajudes tenen l’objectiu de donar suport als plans d’actuació per a la industrialització sostenible realitzats pel teixit associatiu industrial. En concret, la línia d’ajuda va dirigida als sectors del calçat, ceràmic; metal-mecànic; tèxtil, jogueter; de la fusta, moble i il·luminació; químic; d’automoció; plàstic, envasos i embalatge; productes infantils; paper i arts gràfiques; valorització de residus, energia, biotecnologia , producció audiovisual I producció de videojocs.

Les accions subvencionables contemplen quatre eixos: innovació, transformació digital, formació I cooperació. D’aquesta manera, tenen la consideració de despeses subvencionables accions pagades entre l’1 de gener de 2020 i la data de justificació com col·laboracions externes, despeses de personal propi destinat al pla d’actuació, o despeses d’auditoria externa relacionades amb la justificació de la subvenció.

El termini de presentació de les sol·licituds és d’un mes des del dia de la publicació de la convocatòria en el DOGV:
consultar ací

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací