Donate segueix amb les reunions amb el comerç local de Castelló per escoltar les seues propostes i problemàtiques

748

L’edil ha repartit bosses corporatives de la regidoria per a conscienciar a la ciutadania de no utilitzar plàstics d’un sol ús

Actualitat Diària

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, continua amb la ronda de contactes amb els comerços locals de Castelló amb l’objectiu d’escoltar les propostes dels venedors, així com les seues inquietuds o problemàtiques actuals. De la mateixa manera, Donate ha repartit la bossa reutilitzable de Comerç a través d’una campanya que implica una doble vessant: “l’impuls al comerç local i la sensibilitat per la sostenibilitat ambiental”, ha assenyalat. L’edil ha posat en valor un sector que “embelleix i dinamitza cadascun dels districtes”, de manera que “des del consistori, continuarem treballant, a través d’iniciatives com aquesta parell donar continuïtat a un sector que aporta tradició i familiaritat a Castelló”.

Aquesta bossa corporativa defineix el comerç local com a “Lloc on saben el que t’agrada i trobes el que cerques; de proximitat en el tracte i qualitat en el producte; espai singular que aporta personalitat a la ciutat; punt de trobada en la vida del barri”. Així, l’Ajuntament de Castelló ha posat aquestes bosses a la disposició de la ciutadania, amb el suport de la Generalitat i la Agència pel Foment de la Innovació Comercial.

Les bosses es repartiran en els comerços de la ciutat per als clients i clientes i així evitar les bosses d’un sol ús en les seues compres. Aquestes són resistents i de grandària mitjana i a més, el seu disseny promociona el valor afegit que aporta el comerç local, un aspecte distintiu que dóna personalitat a la ciutat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací