La Diputació de Castelló participa en la Fira Internacional de Turisme de Navarra per a obrir noves oportunitats al turisme

1644

El Govern Provincial inclou en el seu pla estratègic aquest mercat entre els prioritaris després de les millores escomeses en la N-232

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló participa des d’avui i fins a diumenge que ve en la XII Fira Internacional de Turisme de Navarra, Navartur, per obrir noves oportunitats al turisme provincial en el nord d’Espanya.

El Govern Provincial ha inclòs en el seu Pla de Màrqueting Estratègic aquest mercat entre els prioritaris del nostre país després de les millores escomeses en infraestructures tan importants com la N-232, unes millores que escurcen notablement el temps i la qualitat del desplaçament de visitants d’aquests mercats a les nostres destinacions turístiques, especialment els de costa.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha participat en aquesta primera jornada de fira en la qual ha assegurat que “les obres de la N-232 resolen un problema històric a l’hora de connectar la nostra província amb mercats turístics tan interessants per als nostres pobles com en el qual ens trobem. Veiem reforçada la nostra posició a l’hora de competir amb altres destinacions en condicions més igualades, i anem a aprofitar aquesta nova situació perquè aqueixa oportunitat revertisca en més i millor turisme en la província de Castelló. En definitiva, es tracta de rendibilitzar al màxim les infraestructures perquè es traduïsquen en millors oportunitats de desenvolupament per als nostres pobles, per al nostre territori”.

En 2017 van visitar la província 27.254 navarresos, que suposen un 1,81% dels viatgers que ens visiten i aquestes xifres van suposar un increment del 3,60% de creixement en viatgers de Navarra respecte a l’any 2016. Al seu torn els navarresos van generar 160.395 pernoctacions que van suposar un creixement del 8,61 % pel que fa a l’any anterior.

En aqueix sentit, el vicepresident ha explicat que “en Navartur estem veient com el públic final està preparant ja les seues vacances d’estiu, s’interessen especialment per destinacions de costa, i predomina el públic familiar. Sens dubte es tracta d’un perfil molt interessant i hem portat tot el treball fet perquè aquesta fira siga el més productiva per al turisme de la província de Castelló”.

La XII Fira Internacional de Turisme de Navarra està considerada l’aparador turístic més important que se celebra en aquesta comunitat, amb una afluència de públic de 33.000 persones en les seues tres jornades i la participació de 150 expositors.

Una setmana d’intensa promoció a Bucarest i Pamplona

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, tancarà aquest cap de setmana una intensa setmana de promoció turística que li ha portat a obrir noves oportunitats a les empreses de la província en dos mercats que s’han inclòs com a estratègics donada la millora de comunicacions amb la nostra destinació, com són Romania i Navarra.

Així, aquest pròxim diumenge el Govern Provincial conclourà la seua participació en la Fira de Turisme de Bucarest després d’haver acostat al sector professional i públic final l’oferta turística de Castelló en un mercat que compta amb connexió aèria amb la província.

D’igual manera conclourà la seua participació en Navartur, a Pamplona, en una fira més dirigida al públic final que tria est

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací