Diputació reprendrà al febrer el programa Castellón Sènior per a millorar el turisme

Un total de 7.451 persones majors gaudiran gràcies a aquesta iniciativa

1520

ActualitatDiària

La Diputació de Castelló reprendrà el pròxim 11 de febrer el seu reeixit programa de viatges per a persones majors de la província ‘Castelló Sènior’ que contribuirà a desestacionalizar el sector turístic castellonenc fins al pròxim estiu. En la seua tercera edició, el Castelló Sènior es consolida com un important aliat del turisme de Castelló, contribuint a allargar la temporada de treball per a desenes d’establiments en els municipis de costa i interior castellonenc. Així, gràcies a aquesta iniciativa, a partir del pròxim mes un total de 7.451 persones majors de Castelló gaudiran de 28.936 pernoctacions hoteleres fins al mes de juny.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “en el treball que fem de procurar visitants als nostres pobles durant tot l’any, el turisme sènior té un paper molt important, per l’adequat d’aquest perfil de turista amb la nostra destinació. Som una destinació molt atractiva perquè tant les persones majors de la província com les vingudes d’altres zones d’Espanya i de l’estranger gaudisquen durant tot l’any.

Bon temps, bones platges i interior, excel·lents equipaments turístics… tot açò contribueix al benestar dels nostres majors al mateix temps que els convertim en els millors prescriptors del turisme de Castelló i ajudem als pobles a mantenir activitat, llocs de treball i repercussió econòmica durant tot l’any”.

Excel·lent acolliment tant en costa com en interior

El bon comportament d’aquesta iniciativa de la Diputació es fa patent en l’excel·lent acolliment que han tingut tant els paquets turístics de costa com els de interior.

Concretament, els ‘Programes de Vacances en la Costa de Castelló’ començaran el pròxim 11 de febrer i es mantindran fins al 17 de juny. Possibilitaran que amb un preu de 80 euros, els 4678 beneficiaris fins a juny gaudisquen d’una estada de sis dies i cinc nits en hotels situats en hotels de poblacions costaneres de Castelló amb entrada en diumenge i eixida el divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis. Una activitat que es traduirà en 23.390 pernoctacions turístiques en els establiments de la província.

“Els dos tipus de viatges estan sent molt bé rebuts en aquesta tercera edició del Castellón Sènior que continua amb tan bon resultat com les dues edicions anteriors”, ha indicat el vicepresident.

En el cas dels viatges per l’interior, per 50 euros les persones majors es beneficien d’un viatge durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclosa l’estada en hotels de localitats de l’interior en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzen esmorzars. Començaran el pròxim 1 de març i es mantindran fins al 13 de juliol beneficiant a un total de 2.773 persones majors de la província que generaran 5.546 pernoctaciones en els establiments turístics de l’interior.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací