La Diputació treballa amb 18 col·lectius de la província per a mantenir les tradicions de la Setmana Santa

1220

El Govern Provincial atén peticions de confraries, associacions i ajuntaments per a donar a conèixer aquesta activitat

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló col·labora a través de la impremta provincial amb un total de 18 col·lectius per a mantenir vives les tradicions de la Setmana Santa de la província com a part del patrimoni cultural de Castelló i com un important reclam turístic i dinamitzador econòmic dels municipis.

Així ajuda als municipis a difondre la seua activitat cultural relacionada amb aquests dies de Setmana Santa amb 18 treballs que atenen peticions tant d’associacions culturals, ajuntaments i confraries de la província. Aquests treballs han suposat una inversió de 12.000 euros per al Govern Provincial.

D’aqueixa manera, el Govern Provincial suma també aquesta faceta de difusió de l’activitat programada pels municipis per a seguir amb els seus actes més tradicionals a la important promoció turística que realitza aquests dies, als treballs de restauració i a la col·laboració amb les recreacions històriques més emblemàtiques com són La Passió de Borriol i Torreblanca.

El vicepresident provincial i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “és una forma d’ajudar als pobles a mantenir vives les seues tradicions i fer d’elles un actiu per a enriquir la seua oferta turística i cultural. Som els seus aliats a l’hora de donar a conèixer el que preparen amb tant treball per aquestes dates i que, en moltes ocasions, suposa el revulsiu perfecte perquè milers de persones visiten els seus municipis. Forma part de la nostra labor per donar a conèixer el patrimoni cultural de la província amb els actes per la Setmana Santa protagonistes durant aquests dies”.

Cal assenyalar que la Diputació ha col·laborat amb la impressió de material de Setmana Santa de l’Associació Cultural Bombos i Tambors La Llosa, Confraria del Sant Sepulcre de Borriana, Junta Local de Setmana Santa de Castelló, Associació Cultural Setmana Santa Villafranca, Junta Central Setmana Santa de Vila-real, Associació Cultural Nova Jerusalem de Borriol, Confraria del Crist de Medinaceli de Castelló, Associació Cultural Tambors i Bombos de Tales, Resurrexit Associació Cor Gregorià de Castelló, Ajuntament de Alqueries, Coral Vicent Ripollés de Castelló, Germanor de Nazarenos de la Puríssima Sang de Nules, Ajuntament de Torreblanca, Confraria de la Sang de Castelló, Ajuntament d’Eslida, Federació de Confraries de Setmana Santa de Vinaròs i Ajuntament de Xert.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací