La Diputació de Castelló demana més de 450.000 euros a Aiguagest pels desperfects i impagaments de la Piscina Provincial

1320

Luis Martínez: “La major part del deute és pels desperfectes que ens hem trobat i que estem reparant”

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló ha quantificat el cost dels desperfectes i dels impagaments de la concessionària de la Piscina Provincial, en un total de 451.895,58 euros. Aquesta quantitat és la referida en la liquidació del contracte de Aiguagest i correspon tant als desperfectes generats per l’empresa com pels impagaments acumulats.

Aquesta resolució ja ha sigut traslladada pel departament  jurídic de la Diputació a l’administrador concursal de l’empresa, ja que actualment Aiguagest es troba en concurs de creditors.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha assegurat que “la major part del deute contret per l’empresa correspon a desperfectes detectats en les instal·lacions quan vam poder entrar amb el permís del jutjat. L’altra part correspon a deute contret per l’impagament de cànons per la concessió. Precisament, actualment estem treballant intensament per a reparar tot el que ens hem trobat, posar-la en servei dels castellonencs i que els treballadors puguen ser contractats al més prompte possible”.

Actualment s’estan escometent treballs de reparació i adequació de les instal·lacions elèctriques, lampisteria, sistema de filtratge, instal·lacions de climatització, gots de compensació i canalitzacions, gas i producció de calor, instal·lacions contra incendis, instal·lacions solars tèrmiques, sistema d’accés i control del pàrquing, a més de diversos treballs d’arquitectura.

En total, dels 451.895,58 euros que la Diputació de Castelló reclama a l’empresa, 374.056,49 euros corresponen a treballs de reparació de les instal·lacions i 77.840, 09 corresponen a deute dels cànons de les concessions dels anys 2016 i 2017.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací